Tjenester

Konsulenttjenester og opplæring

Vi har over 30 års erfaring fra drift og vedlikehold av idrettsanlegg. Med mange år på noen av landets beste golfbaner og senere fotballbaner, har vi solid erfaring med naturgress. Fra 2005 har vi vært ledende i utviklinga av utstyr og drift av kunstgress. Gjennom Bad, Park og Idrett har vi holdt foredrag i drift og vedlikehold siden 2009.

Renovering av naturgressbaner

Vi har lang erfaring i å renovere gressbaner og golfgreener. Mange baner vil kunne få vesentlig flere brukstimer om de renoveres riktig. Vi høvler av toppen først, før vi eventuelt retter opp igjen banen om den har mye ujevnheter og setninger, før vi til slutt sår banen og leverer en gjødslings og inngroingsplan. Vi kan faktisk få en bane spillbar igjen på så lite som 30 dager.

Mekanisk verksted

På Nøtterøy har vi verksted hvor alle maskiner produseres. Her har vi også laserskjærer, kantpresse, dreibenk og gode sveisere. Alle Hammer produktene er utviklet og produsert av oss selv. Trenger du hjelp til å lage noe, om det er små eller store prosjekter så spør oss gjerne om hjelp.

Reparasjon av kunstgress

Dessverre så går det noen ganger galt med banene våre. Vi har utviklet metoder for å effektivt og rimelig kunne reparere alt fra kjøreskader til flenger og rifter som kan oppstå i kunstgresset. Ingen jobber er for små og ingen for store heller. Vi tar opp hele baner og legger de ut igjen om det skulle være nødvendig.