Om oss

Etablert i 2004

Parkmaskiner ble etablert tilbake i 2004 av Tor Mjøen. Han har erfaring fra drift av noen av landets beste golfbaner, så langt tilbake som til 1991. Fra 2004 ble firmaet mer involvert i drift av fotballbaner og i 2007 overtok firmaet driften av Nadderud Stadion for Stabæk Fotball og fikk noen strålende år der med god gressbane og et seriemesterskap.

Kunstgress ble etterhvert mer og mer viktig for å holde hjulene i gang. Med kunstgresset ble plutselig fotball en helårsidrett. Allerede etter år 1 med vinterdrift skjønte vi at gummigranulat på avveie ikke var bærekraftig. Etter sesong 2 så utviklet vi vårt egen brøyteskjær siden det som var på markedet den gang ikke var egnet. Det er skjæret som du i dag kan kjøpe som Hammer SP-295.

Videre ble det renovering av kunstgressbaner hvor vi har sent noen hundre baner til resirkulering, hovedsaklig til Re-Match i Danmark. 

Videre utviklet vi Hammer HV-210 kunstgressharv og Hammer HB-240 kunsgressbørste som ble så populære at vi i 2018 investerte i produksjonsutstyret som vi trengte for å kunne produsere alt utstyret selv.

Tor Mjøen