Parkmaskiner AS eies og drives av Tor Mjøen. Han startet som greenkeeper tilbake i 1991 og hadde ansvar for noen av landets beste golfbaner frem til og med 2004. I 2005 startet han opp TMG Sportsdekke som drev vedlikehold av golf og fotballbaner. Kunstgress ble raskt en del av hverdagen og de første spesialmaskinene ble kjøpt inn i 2006.

I 2007 overtok TMG driften av anleggene til Stabæk Fotball. Der var det drift av to naturgressbaner og to kunstgressbaner, samt dyprensing og løsgjørimg av Telenor Arena.

TMG ble i 2012 solgt til Skaaret Landskap AS som har videreført driften, og navnet ble endret til Parkmaskiner AS. Hovedfokus siden den gang har vært salg av maskiner og utstyr til drift av idettsanlegg og grøntområder.

I dag produserer vi også egne maskiner til vedlikehold av kunstgressbaner samt diverse mindre utstyr som målvekter, hurtigkoblinger til traktor og redskap.

Gjennom vår erfaring fra drift av anlegg har vi bygd opp en portefølje med utstyr som garantert vil møte dine krav og forventninger.

 

Sommeren 2017 flyttet våre kontorer fra Barkåker til Mølleveien 31 på Nøtterøy hvor vi nå holder til