Verksted

Vi har eget verksted der vi bygger og monterer Hammer produktene som er vårt egenproduserte merke. Her har vi også en avdeling der vi kan utføre service og vedlikehold på både de andre merkene vi selger, samt andre anleggs og landbruksrelaterte maskiner.

Om du ønsker serviceavtale på dine maskiner så kan vi ordne det. Noen maskiner tar vi inn til oss selv og utfører service, mens større maskiner kommer vi ut til kundene og kjører full service på.

Vårt verksted har som følge av vår egen produksjon, en del maskiner som også kan brukes til produksjon av andre ting. Har du behov for noe spesielt, så kan vi bistå i hele prosessen fra tanke til ferdig produkt. Vi tegner i 2D og 3D, alt etter hva vi skal lage og produserer delene på våre CNC maskiner som du kan lese mer om nedenfor. Har du en god ide? Hvorfor ikke la oss bidra til at du får satt den ut i livet?

Nedenfor ser du tre bilder, fra tegning, til 3D animering og til ferdig produkt.

CNC-styrt plasmaskjærer

Vårt CNC-styrte skjærebord drives av en plasmaskjærer med kapasitet fra 0,5 mm til 30 mm stål. Første velger vi å tegne opp delene vi skal lage i en enkel 2D tegning før vi legger det inn i styringen og skjærebordet brenner ut delen. Vi har også kamera slik at vi kan skjære stål etter dine tegninger. Platestørrelsen vi kan håndtere er 1500 x 3000 mm.

CNC-styrt kantpresse

Etter at stålet er skjært så har vi en kantpresse til å bøye det i de vinkler og former vi ønsker. Vi har verktøy på til kantpressa til å kunne håndtere tykkelser fra 2 mm til 10 mm. Vi kan knekke stål helt opp i 3000 mm lengde.